DE BROHOLMER

Broholmerkennel Pago Threant

Saga


Brosiris Saga is geboren op 22 augustus 2010 in Silkeborg, Denemarken en overleden op 24 oktober 2018. Ze was een prachtige, grote Broholmer teef met een gouden karakter. Saga heeft in totaal 10 pups gekregen, deze zijn uitgevlogen over Nederland, Duitsland, Italie en Denemarken. Ook onze Ymir is een zoon van haar. Daarnaast heeft ze een heleboel kleinkinderen gekregen die zijn verspreid zijn over heel Europa. We zijn blij dat haar genen verder verspreid zijn in het ras en hopen eea terug te zien in haar nakomelingen. Daarnaast was Saga ook Nederlands, Duits, Deens en Internationaal kampioen, ook was ze European Dog show Junior Winner 2011, Bundessieger 2012 en Dansk Vinder 2014. Ze is in 2018 plotseling overleden en we missen haar vreselijk.

Saga

Ivarr


Ivarr was onze eerste Broholmer en is geboren op 20 juli 2003 in Lime, Denemarken. Zijn moeder is Ellebækgårdens Frida en zijn vader is Valdemar. Hij heeft A-heupen en een score van 0 voor zijn ellebogen. Ook heeft hij in Nederland de MAG-test met goed gevolg afgelegd. Hij is goedgekeurd voor de fok met XXX+ maar helaas is het niet gelukt om nakomelingen van hem te krijgen. Ivarr is Nederlands, Duits en Luxemburgs kampioen. Ivarr kreeg op 8-jarige leeftijd spondylose en we hebben hem daarom op bijna 9-jarige leeftijd moeten laten inslapen op 6 juli 2012.

Ivarr

Kira


Kira was onze eerste hond, een kruising tussen een Mastino Napolitano en een Berner Sennen. We hebben haar op anderhalf jarige leeftijd gekregen en op 5 september 2015 is ze overleden, ze is bijna 15,5 jaar geworden.

Kira

Volg ons ook op

© 2015 broholmer.org links